Maak de gehaktballetjes door het gehakt te mengen met de gehaktkruiden.
Bereiding
Snij de ui, tomaten, wortels en knoflook in stukjes. Schil de aardappels en snij ook in stukjes.Dit hoeft niet in kleine stukjes want we gaan het straks pureren.
Doe de olijfolie in de kookpan, bak de ui en knoflook hierin.
Doe na 5 minuten de tomaten, wortel en aardappelen erbij. Blijf roeren.
Zet ondertussen de waterkoker aan met ongeveer 1 liter water.
Zodra het water kookt, doe je deze in de pan bij de groenten. Doe ook het bouillonblokje erbij.
Laat dit 20 minuten koken zodat alle groenten zacht is.
Zodra de groenten zacht zijn kan je de soep pureren. Doe dit met een staafmixer of in een blender.
Breng vervolgens opnieuw aan de kook en voeg de gehaktballetjes toe.
Na ongeveer 15 minuten is de soep klaar. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de soep in een broodje. Snij de bovenkant open en hol het broodje uit. Doe hierin de soep.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.