Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op het aanrecht.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bereiding
Snij de bladerdeeg plakjes in reepjes van ongeveer 1 cm breed en leg er 2 tegen elkaar. Druk deze goed vast zodat je een lange dunne reep krijgt. Maak in totaal 8 lange dunne repen.
Klop het ei en smeer de repen in met het opgeklopte ei.
Strooi de suiker en kaneel er overheen en leg er een sliert bovenop.
Vouw het nu tot een kerstboom (zie filmpje).
Bak het af in de voorverwarmde oven ongeveer 10 minuten.
Video
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.