Snij het stokbrood doormidden over de lengte en snij vervolgens elke helft in 4 gelijke stukken. Besprenkel het brood met de olijfolie.
Verhit vervolgens een grillpan en bak de stukken stokbrood in de pan tot er mooie grillstrepen op staan.
Maak ondertussen het tomatenmengsel:Snij de tomaten door de midden. Rasp de tomaat met een grove rasp tot je alleen nog het velletje over hebt. Het velletje gebruiken we niet. Voeg een scheutje olijfolie toe en meng dit goed door elkaar. Voeg eventueel een beetje zout en peper toe.
Leg de broodjes op een schaal met de gegrilde kant naar boven, smeer de knoflook en het tomatenmengsel op de broodjes.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.