Snij eerst het rundvlees in blokjes van ongeveer 2 cm. Dep vervolgens het vlees droog met een stuk keukenpapier.
Pel vervolgens de uien en snij ze in fijne blokjes. En pers de knoflook.
Bereiding
Verhit een pan met olie en bak hierin de vleesblokjes, ui en knoflook aan alle kanten goudbruin.
Als het vlees goed gekleurd is, zet je het vuur lager en voeg je de tomatenpuree toe. Breng vervolgens op smaak met de kruiden, het zout en de peper en bak dit 5 minuten. Giet vervolgens de groentebouillon er bij met de laurierblaadjes. Laat het 90 minuten sudderen.
Schil intussen de aardappelen en wortelen en snij ze samen met de bleekselderij in kleine stukjes.
Als het vlees zacht begint te worden, voeg je de groenten toe. Laat daarna nog 30 minuten sudderen.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.