Snij de kip in reepjes, kruid deze met de gyroskruiden.
Bak de reepjes gyros in een koekenpan in ongeveer 10 minuten.
Doe ondertussen het naanbrood in de oven voor ongeveer 5 minuten.
Snij ondertussen de tomaat in 4 partjes, de ui in ringen en de olijven in reepjes.
Zodra de broodjes en gyros klaar zijn, begin je met het beleggen van de naanbroodjes. Leg onderop wat rucola en verdeel vervolgens de kipgyros over het naanbrood. Beleg dan met de tomaat, ui en de olijven en top af met wat tzatziki.
Goed om te weten!
Ondanks een zorgvuldige review kan het zijn dat er een typefout of verkeerd getal in onze recepten is verwerkt. Mocht dit zo zijn, meld het ons dan, zodat we samen de recepten zo accuraat mogelijk houden! In sommige recepten verwerken wij affiliate-links. Als jij iets koopt via zo'n link verdienen wij hier een kleine commissie mee. Uit deze inkomsten bekostigen wij deze website en bijbehorende content, recepten en kooktips.